Menu

Werkwijze

Werving & selectie

Aan de hand van een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en mogelijkheden. Dit matchen wij aan passende werknemers in onze database. Bij de eerste werkdag zal het vaste contact persoon aanwezig zijn om het gesprek te begeleiden. Wij werken met een gedragscode en een portfolio. U krijgt altijd porfolio`s van ons zodat u uitgebreid geïnformeerd wordt over het personeel wat voor u komt werken.

Urenregistratie

De facturatie geschiedt wekelijks op basis van de geregistreerde uren. Vanzelfsprekend kunt u een deel van de factuur overmaken naar onze G- rekening, mocht u dit wensen.

Investering

Wij proberen uw en ons werk zo simpel en transparant mogelijk te maken. Uitzendkrachten inhuren moet u verlichten maar ook financieel wat opleveren. Wij werken met 3 categorieën krachten namelijk:

 

Verwachting

Hoe uw personeelsvraagstuk er ook uit ziet wij handelen altijd professioneel, probleemoplossend en resultaatgericht. Onze doelstelling is niet alleen de klus klaren, maar ook uw organisatie nog beter achterlaten dan wij haar aantroffen.

Reviews van onze klanten

Henk

Wij hebben nu al een poos een vaste ploeg aan het werk. Dutch Employ is snel en de oplossing voor het personeelstekort in onze branche waar andere vaste partners ons soms toch in de steek laten.

Alex

De mensen van Dutch Employ zijn betrouwbaar en werken hard, erg fijn!

S.Boer

Vanuit personeelszaken binnen ons bedrijf hebben wij goed contact met Dutch Employ, zij doen wat wij niet kunnen en zijn een enorme aanvulling met het personeel op onze werkers.

G. Horstman

Ik kon geen goed personeel meer krijgen, Dutch Employ heeft mij de mensen geleverd waardoor ik veel opdrachten toch binnen kon halen en we de beste jaren ooit draaien. Absolute aanrader!

Bart

Het was voor mijn een beetje onwennig om met buitenlandse mensen te gaan werken maar ik wil nu eigenlijk niet meer anders. Een ouderwets arbeidsethos en tempo zoals we dit van vroeger kennen.

Klaas

Omdat wij een groot bouwbedrijf hebben zijn er veel uitzendbureaus voorbij gekomen maar de no-nonsens cultuur ademt bij Work Made door het hele bedrijf, dit ontzorgt ons enorm.

Joella

Vanuit onze HRM afdeling bij de werkers van Work Made thuis geweest, huisvesting is gewoon goed voor elkaar en ze staan voor het personeel.

Barry

Vast contactpersoon vind ik erg fijn, bij problemen zijn ze er ook echt en lossen het adequaat op. Geen woorden maar daden, top jongens ga zo door!