Menu

Over ons

Wie zijn wij?

Dutch Employ is een flexibele internationaal georiënteerde organisatie die is opgericht om in te spelen op de huidige situatie en personeelsbehoefte binnen de arbeidsmarkt. Dutch Employ is voortgekomen uit (bouw) partners op zoek naar goed personeel met de wetenschap dat vakmensen steeds minder beschikbaar zijn.

Regeren is vooruitzien en daarom hebben wij niet alleen voor onze partners personeel, maar ook voor u kunnen wij op maat personeel leveren zodat uw bedrijf kan groeien. Wij zijn van mening dat u net wat meer mag verwachten van het personeel dat u inhuurt.

Wij hebben ons gespecialiseerd in internationale personeelsdetachering. Ons personeel is geschoold en spreekt altijd Nederlands/Duits/Engels of gaan op cursus om de taal eigen te maken. Dutch Employ werkt met mensen met ruime werkervaring. Wij selecteren onze mensen met uiterste precisie omdat het juiste personeel het verschil kan maken binnen uw organisatie.

Wij willen net een stap extra zetten voor onze klanten en leveren niet alleen personeel, maar voelen ons ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling en monitoring van ons personeel. Ons personeel wordt intensief gecoacht, gemonitord en geschoold waar nodig.